RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

На Донбасі затримали кілерів та організатора вбивства: опубліковано фото

У Сєвєродонецьку Луганської області співробітники Національної поліції України попередили замовне вбивство одного з місцевих бізнесменів.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції Луганській області.

"Оперативники розробили план щодо попередження вчинення тяжкого злочину, виявлення і затримання осіб, які замовили вбивство і безпосередньо виконавців цього замовлення", - розповіли правоохоронці.

За їхніми словами, під час проведення оперативної операції правоохоронці біля будинку потенційної жертви затримали двох виконавців - 42-х і 38-ми літніх раніше судимих чоловіків.

Крім того, спецназ поліції затримав організатора злочину, який керував групою виконавців перебуваючи в Донецькій області.

Під час затримання виконавців замовного злочину у машині, на якій вони приїхали, було виявлено гранату "Ф-1", а безпосередньо у самих чоловіків граната "Ф-1" і револьвер системи "Наган" оснащений 5-ма набоями.

Вживаються заходи щодо встановлення та затримання замовника вбивства.

Нагадаємо, в ніч на 15 липня у селі Покровське Донецької області невідомий кинув у вікно одного з приватних будинків гранату, в результаті чого від отриманих травм померла жінка.