RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

На Донбасі нове загострення: в силах АТО повідомили подробиці

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі спостерігається нове загострення. З вечора 17 липня бойовики незаконних збройних формувань збільшили кількість обстрілів позицій українських військових в Донецькій області.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

В результаті збройної агресії бойовиків був поранений один український військовий і один травмований.

"Починаючи з 19 і майже до 23 години, з декількох напрямків, ворог з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї бив по наших опорних пунктах у районі Авдіївки", - сказано в повідомленні.

Також противник здійснював мінометні и гранатометні обстріли недалеко від Пісків, зі стрілецької зброї бив по шахті Бутівка.

"На Луганському напрямку тричі під вогонь великокаліберних кулеметів противника потрапили українські позиції у Новозванівці, двічі у Новоолександрівці. Також, близько 23 години, злочинці вели вогонь зі стрілецької зброї по Станиці Луганській", - повідомляють військові.

Позиції сил АТО на маріупольському напрямку майже опівночі потрапили під обстріл з мінометів 120 мм, з гранатометів обстріляні позиції в Лебединському.

Всього за минулу добу зафіксовано 17 випадків порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків. Сили АТО 10 разів відкривали вогонь у відповідь.

Як повідомляв "Апостроф", в мережу потрапило відео бою сил АТО з бойовиками ДНР під Донецьком.