RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

"Ви - це і є війна": мережу схвилювало звернення блогера з РФ до росіян

Російський блогер Олександр Тверський схвилював соцмережі зверненням до своїх співвітчизників. За його словами, вони, замовчуючи факт російської агресії щодо України, роблять величезний внесок в масові вбивства українців.

Про це блогер написав на своїй сторінці в Facebook.

"Ні до чого? Говорячи "на" Україну, ви вкладаєте копієчку в війну. Говорячи, що винні обидві сторони і все не так однозначно, ви даєте рубль на війну. Говорячи, що в Україні йде громадянське протистояння, ви вкладаєте два рубля в війну. Приїжджаючи в окупований Крим, ви щедро даєте сто рублів на війну. Називаючи український народ братнім, а батьківщину єдиною, ви даєте тисячу рублів на цю війну", - зазначив він.

Тверський підкреслив, що росіяни, підтримуючи режим президента РФ Володимира Путіна, роблять все, щоб війна тривала. Він додав, що, намагаючись принизити інші народи, росіяни в першу чергу принижують себе.

"Ставлячи себе вище інших за національною ознакою, ви зменшуєтесь самі до розміру нікчем. Свято вірячи в будь-яку брехню, ви стаєте співучасниками руйнівних наслідків цієї брехні. Тому ви - це і є війна. І вона вам подобається", - додав він.

Варто зазначити, що пост Тверського активно коментують в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", російський журналіст і відеоблогер Саша Сотник провів опитування серед жителів Москви про те, що вони будуть робити в разі ядерної війни.