RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Пентагоні зробили серйозну заяву щодо загрози Росії для США

На сьогоднішній день Російська Федерація має найбільший потенціал у військовій сфері серед усіх держав, що представляють загрозу для Вашингтона.

Про це в суботу, 22 липня, під час виступу на конференції з безпеки в Аспені (США) заявив голова Комітету начальників штабів Збройних сил США Джозеф Данфорд, повідомляє ТАСС.

За його словами, загрозами для Вашингтона також є КНДР, Іран і Китай.

Данфорд уточнив, що серед перерахованих держав Росія має найбільший потенціал у військовій сфері і "найбільші сукупні можливості" в даній області. Зокрема, він вказав на наявність у Москви ядерного потенціалу і можливостей діяти в кіберпросторі.

Чиновник додав, що США не мають можливості концентруватися лише на одній з наявних загроз, додавши, що загрозою, яка вимагає найбільш термінових дій, він вважає Північну Корею. Данфорд підкреслив, що вважає за можливий початок Вашингтоном військових дій проти Пхеньяна.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент США Дональд Трамп обрушився з критикою на розвідку США, яка, на думку глави держави, допустила черговий витік інформації в ЗМІ.