RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Під Києвом на великому хабарі впіймали голову земельної комісії: опубліковано фото

У Київській області голову земельної комісії Фастівської міської ради затримали за вимагання 70 тис. доларів хабара.

Про це в середу, 30 серпня, на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що депутат Фастівської міської ради, голова місцевого осередку політичної партії "Радикальна партія Олега Ляшка", голова земельної комісії Фастівської міської ради вимагав у голови релігійної організації неправомірну вигоду в розмірі 70 тис. доларів США за прийняття позитивного рішення міською радою та підпорядкованою йому земельною комісією про виділення в оренду релігійній організації території кладовища площею 1,5 га", - зазначила вона.

У даний час правоохоронці проводять комплекс слідчих і розшукових дій з метою встановлення всіх обставин скоєного кримінального злочину, а також вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Миколаєві затримали 5 осіб, в тому числі лідера злочинної організації Титова, відомого в кримінальному середовищі як "Мультик".