RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

В Україні спрогнозували, чи доживе Путін до результатів своїх військових "ігор"

Військовий експерт Олексій Арестович спрогнозував, чи доживе президент Російської Федерації Володимир Путін до результатів своїх військових "ігор" по збиранню земель.

Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

За словами експерта, Путін починає відновлювати Радянський Союз.

"Завдання - часткове відновлення Радянського Союзу, розвал Заходу, його наднаціональних блоків або істотне їх ослаблення і новий етап переділу світу. Багатополярний світ - це головна фішка, про яку всі триндять вже довго - від Дугіна до Суркова, Жириновського і Рогозіна. І ця програма почалася в 2005 році", - зазначив Арестович.

Він додав, що таке збирання земель розраховане на дуже довгий термін - десь до 2030 року.

"І, зверніть увагу, це означає, що ці люди не дочекаються результатів цієї гри. Що їм залишається? Отримувати задоволення від процесу. Всі болісно намагаються розгадати цілі Російської Федерації. А навіщо їх розгадувати? Вони отримують задоволення від самої гри. Вони не доживуть до результату", - підкреслив Арестович.

Експерт додав, що якщо зараз це все припинити, то у цих людей ніколи в житті більше нічого цікавого не буде.

"Навіщо ж відмовлятися? .. На Марс вони не полетять, їм це нецікаво, а ось відіграти головну рану життя, головну катастрофу - розвал Союзу - це дуже привабливо, коли у тебе трильйони, армія, коли, як вони вважають, з тобою серйозно нічого не зроблять, тому що у тебе є ядерна зброя ", - підсумував Арестович.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "В Америці всі тільки і чекають, щоб Путін ввів війська в Україну - Олексій Арестович".