RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

В Одесі сталася жахлива ДТП з трамваєм: опубліковані фото

У понеділок, 11 вересня, вранці в Одесі водій трамвая скоїв наїзд на 26-річну жінку, яка йшла вздовж трамвайних шляхів.

Про це повідомляє "7 канал".

За словами очевидців, постраждала йшла по шляхах і почула наближення транспорту, злякалася, спіткнулася і впала на рейки. Їй відрізало обидві ноги.

За даними "Думської", жінку доставили до медичного закладу для надання невідкладної допомоги.

На місце події викликали слідчого для встановлення обставин ДТП і оформлення необхідних матеріалів.

При цьому заступник директора "Одесміськелектротрансу" з безпеки дорожнього руху Сергій Рожков заявив, що водій побачила дівчину, але загальмувати вже було неможливо.

"Водій вагона побачила, що з-за припаркованого авто в сторону трамвайного полотна в темпі спокійного бігу рухається дівчина. У полі зору водія постраждала опиниласяна відстані 10 метрів, проте на даній ділянці є невеликий ухил, через який гальмівний шлях збільшується", - сказав він.

Рожков уточнив, що водій застосувала екстрене гальмування і одночасно подала звуковий сигнал, проте уникнути наїзду не вдалося. Постраждала з серйозними травмами була екстрено госпіталізована в МКЛ №11.

За його словами, постраждала втратила багато крові, тому ряд водіїв і кондукторів з 1-ої групою були зняті з маршрутів, щоб здати кров.

Фото: 7kanal.com.ua

Фото: dumskaya.net

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві біля метро "Лівобережна" сталася бійка між водієм на BMW, який нібито зробив наїзд на пішохода, і очевидцями інциденту.