RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Жодної російської деталі: в мережі висміяли демонстрацію Яндексом безпілотного автомобіля Путіну

В інтернеті висміяли новину про те, що в четвер, 21 вересня, президенту Росії Володимиру Путіну під час його візиту в офіс "Яндекса" в Москві продемонстрували роботу безпілотного автомобіля компанії.

Про це пишуть користувачі Twitter.

За даними російських ЗМІ, робота над автомобілем, яким можна керувати за допомогою програмного забезпечення, створеного в "Яндексі", ведеться в компанії з минулого року.

Так, безпілотна машина може самостійно їхати по заданому маршруту, а також визначати і об'їжджати перешкоди. Її "польові" випробування на дорогах загального користування заплановані на наступний рік.

При цьому демонстрацію безпілотного авто активно обговорюють в мережі.

"Путіну показали безпілотну тачку "Яндекса". І по**ать, що в ній немає жодної російської деталі. Так переможемо!", "І в дзеркалі якийсь гопник в шкірянці. Страхує водій?", "Ручка не відпала, коли машину відкривали? Ах, ну да, це ж "Тойота", а не вітчизняне гівно", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", співробітника "Яндекса" Олексія Сокирка, який обіцяв плюнути главі Кремля в обличчя, не пустили на роботу через візит в офіс компанії президента Росії Володимира Путіна в честь 20-річчя фірми.