RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Савченко обурила мережі дивною заявою про УПА і сутичкою з Турчиновим: опубліковано відео

У мережі активно обговорюють новину про те, що народний депутат Надія Савченко порівняла бойовиків так званих "ЛНР" і "ДНР" з героями Української повстанської армії (УПА), а також влаштувала сутичку з секретарем Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександром Турчиновим.

Про це пишуть користувачі Twitter і Facebook.

Так, у четвер, 5 жовтня, Савченко вихопила мікрофон у Турчинова під час того, як частина парламентаріїв заблокувала президію Верховної Ради. Інцидент стався, коли секретар РНБО говорив про блокування президії (на словах про російську агресію).

"Відбувається спроба заблокувати рішення Верховної Ради про визнання Росії агресором. Всі, хто це робить, свідомо чи не свідомо" - встиг заявити Турчинов.

"Савченко молодець, звичайно. Логічними висновками прийшла до висновку, що на Домбасі не сепарня, а послідовники УПА. По-моєму, це кокс+алкоголь", "Я не здивований поведінкою Наді. Вона послідовно обслуговує лінію Медведчука", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Савченко знову вразила соціальну мережу своїм вбранням в парламенті, яке порівняли з одягом монашки.