RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Стало відомо про серйозні порушення на ще одному складі боєприпасів в Україні: фото

Військова прокуратура виявила порушення в облаштуванні арсеналу боєприпасів в Ічні Чернігівської області.

Про це йдеться на сайті військової прокуратури Центрального регіону.

Так, встановлено, що в липні командування військової частини уклало договір з комерційною структурою про проведення ремонту вантажної платформи в місцях зберігання боєприпасів на загальну суму 199 тис. гривень, які були перераховані на рахунок виконавця. Однак складені і затверджені акти виконаних робіт не відповідають дійсності.

"Під час огляду території військової частини встановлено, що роботи на об'єкті не завершені і належний контроль якості та повноти виконаних робіт комісією військової частини не проводився. Також виявлені порушення вимог документів з організації зберігання і розміщення боєприпасів, несення служби воєнізованою охороною частини, протипожежної безпеки" , - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим стосовно заступника командира військової частини і керівника комісії - начальника зберігання військової частини - складено протоколи за ч. 2 ст. 172-15 Кодексу про адміністративні правопорушення (недбале ставлення до військової служби).

Крім того, стосовно начальника озброєння Збройних сил було внесено подання з приводу надання неправомірної вигоди суб'єкту підприємницької діяльності і безпідставного перерахування бюджетних коштів.

Фото: vppnr.gp.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерт розкрив резонансні подробиці про вибухи в Калинівці.