RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У мережі показали потужну відповідь ЗСУ на обстріли бойовиків: опубліковано відео

В інтернеті оприлюднили відео, на якому зафіксовано відповідь українських військових на обстріл з боку бойовиків незаконних збройних формувань на Донбасі.

Відповідний ролик розміщений на сторінці фонду "Повернись живим".

"Трохи епічного відео про заборону відкриття вогню, або як працює ваша допомога на сході. Останнім часом противник починає все більше нахабніти, як той колорадський жук на городі. Його труїш, а воно знову лізе. Не так давно колорадська гнида вирішила випробувати на міцність позиції і сталеві нерви Збройних сил", - йдеться в повідомленні.

Так, за даними волонтерів, терористи першими атакували позиції сил АТО.

"За лічені хвилини всі наші опорні пункти були приведені в максимальну бойову готовність, і понеслась... Безпілотний апарат дозволив максимально точно скорегувати вогонь. Це змусило противника повернутися поки ще до своєї посадки, сховавшись в зруйнованих будівлях. Але вже було пізно. Ще більш потужної відповіді з флангу вони не очікували. Результат ви бачите, радіти кількості загиблих терористів неетично, але ми радіємо", - додали у фонді.

Як повідомляв "Апостроф", в ході бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу загинули двоє українських військовослужбовців - з 72-ї і 57-ї бригад.