RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Смертельна ДТП в Харкові: з'явилися деталі допиту водія Volkswagen

Водій автомобіля Volkswagen Touareg 49-річний місцевий бізнесмен Геннадій Дронов, який в середу ввечері, 18 жовтня, в центрі Харкова врізався Lexus, на допиті заявив, що перетинав перехрестя на зелений сигнал світлофора.

Про це повідомив нардеп, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Водія Touareg не затримували. Він дав свідчення, заявив, що їхав на "зелений", був шокований, що в нього врізався Lexus. Слідчі встановлять точний момент, судячи з того, що ми бачимо, він міг поїхати на миготливий жовтий. У слідчих є достатня кількість відеоматеріалів, свідчень очевидців. Пізніше будуть замовлені технічні експертизи, які дадуть оцінку діям учасників ДТП і в тому числі і водія Touareg. Після чого буде пред'явлено звинувачення і справа передано в суд. Думаю, це справа трьох місяців", - сказав Геращенко.

За інформацією начальника слідчого управління "главку" Сергія Чижа, силовики також встановили, що Volkswagen Touareg почав рух на жовтий сигнал світлофора, а водій автомобіля Lexus порушила ПДР.

Що стосується швидкості, з якою рухалися іномарки, їх повинні визначити експерти.

Правоохоронець також повідомив, що водій Lexus шість разів притягалася до адміністративної відповідальності за порушення ПДР.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі опублікували фотографії з місця смертельної аварії в Харкові на перехресті вулиці Сумська та провулку Мечникова, в результаті якої загинули п'ятеро людей і шість були травмовані.