RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

В окупованому Криму бетономішалка збила насмерть дитину: фото

У п'ятницю, 20 жовтня, вранці в селі Верхньосадове неподалік від окупованого Російською Федерацією Севастополя бетономішалка на великій швидкості збила двох школярів-братів, які переходили дорогу по пішохідному переходу.

Про це повідомляє "Газета.ru".

Так, в результаті ДТП 7-річна дитина, яка навчалася в першому класі, загинула на місці, а її старшого 9-річного брата госпіталізували у вкрай важкому стані.

"Хлопчик 2006 року народження перебуває в реанімації. Його стан стабільно важкий, політравма - пошкоджено багато органів і систем. У даний час проводиться обстеження", - заявили лікарі.

За словами очевидців, діти йшли в школу і зупинилися поблизу нерегульованого пішохідного переходу.

У цей час, як заявляють свідки, щоб пропустити пішоходів, перед зеброю зупинився автобус, який тільки відправився з зупинки, проте, коли діти вийшли на дорогу, їх на величезній швидкості збила бетономішалка Renault, що несподівано виїхала з-за автобуса і в результаті опинилася на зустрічній смузі.

Уточнюється, що водія вантажівки затримали - щодо чоловіка порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 264 КК РФ (порушення особою, яка керує автомобілем, правил дорожнього руху, що призвело з необережності смерть людини).

Фото: gazeta.ru

Як повідомляв "Апостроф", суд взяв під варту Олену Зайцеву, яка перебувала за кермом автомобіля Lexus, який скоїв наїзд на 11 пішоходів в Харкові.