RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Під Одесою скоєно зухвале пограбування на мільйони гривень: опубліковано фото

У місті Чорноморськ Одеської області з ювелірного відділу супермаркету "Таврії-В" невідомі вкрали вироби на суму більше двох мільйонів гривень.

Про це повідомляє 04868.com.ua.

Начальник Чорноморського відділення поліції Сергій Ляшенко заявив, що злочин було сплановано заздалегідь, а дії грабіжників були професійними.

"Невідомі люди – п'ять чоловік у чорному одязі і з масками на обличчях під'їхали до магазину на іномарці чорного кольору з невстановленими номерними знаками. Передньою частиною цієї машини вони в'їхали в скляні двері супермаркету, пошкодили її – і таким чином проникли в зал супермаркету. Без вагань вони попрямували до ювелірного відділу і, відірвавши сейфи від статі, винесли їх з допомогою покривал, завантажили в машину і зникли в невідомому напрямку. Все це вони зробили протягом хвилини. Так можуть працювати тільки професійні грабіжники", - сказав Ляшенко.

За даним інцидентом було відкрито кримінальну справу за ч. 5 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою).

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві грабіжники відібрали у чоловіка мільйон гривень.