RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Різні сценарії: у Росії розповіли, як справа Манафорта вдарить по Путіну

Всі свідчення, які дасть американський політтехнолог і екс-керівник передвиборного штабу Дональда Трампа Пол Манафорт, вдарять по режиму президента Росії Володимира Путіна, який здійснив атаку проти найважливішої основи американської демократії - інституту виборів.

Про це "Апострофу" розповів російський блогер і фінансист Слава Рабинович.

За його словами, наслідки таких звинувачень для Російської Федерації будуть досить серйозними, і путінському режиму не вдасться через це переступити в середньостроковій перспективі.

"У міжнародній політиці та юриспруденції надзвичайно рідкісні випадки, коли персональні санкції вводяться проти конкретних глав держав. І хоча абсолютно очевидно, які злочини вчинив Путін, особливо за останні три з половиною роки, навіть за цих обставин персональні санкції проти нього введені не були. Я думаю, Путін встав на фінішну пряму із заробляння персональних санкцій проти нього самого", - зазначив Рабинович.

Він уточнив, що для Росії ризики, швидше за все, в таймінгу зі знищенням путінського режиму.

"Росії вже нікуди падати в своїй репутації. Ще, напевно, років зо три тому було цілком очевидно, що цивілізовані країни і їх політичне керівництво прийняли рішення закінчувати з режимом Путіна, але вони не знали, як це робити. Тим більше, що режим Путіна володіє ядерним арсеналом", - уточнив блогер.

За словами Рабиновича, якщо подивитися на історію введення санкцій проти режиму Путіна, то вони були досить повільними.

"Я думаю, що швидкість і глибина цих санкцій також будуть збільшуватися в геометричній прогресії. До того часу, поки не відбудуться які-небудь події, включаючи різні сценарії: палацовий переворот, відсторонення Путіна від влади, якісь вуличні революції, якісь несподівані повороти під час так званих президентських виборів. У будь-якому випадку тиск на режим Путіна буде збільшено реально в геометричній прогресії", - підсумував він.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Покарання наближається: Путін встав на фінішну пряму".