RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Авдіївська промзона знову стала гарячою точкою в зоні АТО: штаб уточнив втрати

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу активні обстріли бойовиків спостерігалися на луганському напрямку, в районі Авдіївської промозони і на приморському напрямку.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО 2 листопада.

На луганському напрямку бойовики чотири рази обстрілювали позиції українських захисників в районі Кримського з усіх видів піхотного озброєння і мінометів 82-мм калібру. Бійці АТО симетрично відповідали на обстріли з боку супротивника. В ході протистояння один з бійців отримав бойову травму. На луганському напрямку бойовики також били із120-мм мінометів по Троїцькому.

Майже годину бойовики обстрілювали з протитанкових гранатометів і стрілецької зброї Старогнатівку на приморському напрямку. Також в штабі уточнили, що вчора вдень підірвався і загинув один боєць, військовослужбовець Нацгвардії, ще один отримав важкі поранення.

Тривають обстріли з гранатометів в районі Авдіївської промзони. Під вогонь з цього ж виду озброєння потрапили так само Луганське і Майорськ.

Всього за минулу добу в зоні АТО нарахували 17 випадків порушення перемир'я, на які українські військові відповідали 13 разів. Один український захисник загинув, ще один був поранений і один отримав бойову травму.

Як повідомляв "Апостроф", в зоні АТО загинув офіцер батальйону "Донбас" Сергій Сиротенко.