RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Путін вибухнув погрозами через зрив переговорів з Трампом

Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що винні в зриві повноформатних переговорів з президентом США Дональдом Трампом під час саміту Азіатсько-тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС) будуть покарані.

Про це повідомляє агентство "РИА Новости".

"Що стосується зустрічі окремої (з Трампом, - ред.), по-перше, це було пов'язано з графіком Трампа і моїм графіком і з певними формальностями протоколу, з якими нашим командам, на жаль, впоратися не вдалося. Ну... Будуть покарані за це. У той же час нічого страшного не сталося. Ми поговорили в ході сьогоднішнього засідання, поспілкувалися. Загалом і в цілому все, що хотіли, ми обговорили", - сказав він.

Так, Путін назвав успішною зустріч з американським лідером. Президент РФ підкреслив, що потрібно знайти можливість сісти і детально обговорити двосторонні відносини.

"У нас нормальний діалог. На жаль, мало часу, поки не вдається більш докладно поговорити по всьому комплексу наших відносин, а там є про що поговорити і в сфері безпеки, і в сфері економічної взаємодії, яка у нас сьогодні практично на нулі", - додав глава Кремля.

За словами Путіна, те, що окрема зустріч не відбулася, говорить про те, що відносини між Росією і США поки не вийшли з кризи.

Читайте також матеріал "Апострофа": "У Москві думають про відхід з України, йдуть дуже серйозні процеси - Андрій Піонтковський".