RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

В одній з частин Нацгвардії виявили корупцію на суму в кілька мільйонів

Військова прокуратура Дарницького гарнізону Центрального регіону України розпочала досудове розслідування за ч. 3 ст. 410 КК за фактом розкрадання (привласнення) начальником складу старшим прапорщиком Г. майна зв'язку яке перебуває на балансі військової частини 3077 Національної гвардії.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

За результатами позапланової інвентаризації майна зв'язку на об'єднаному складі зв'язку однієї з військових частин Національної гвардії в Київській області виявлена недостача майна: радіостанцій, ноутбуків, системних блоків, моніторів, комутаторів та іншого військового майна на загальну суму близько 2 млн 326 тисяч грн.

Також військова прокуратура Дарницького гарнізону щодо зазначеного військовослужбовця Нацгвардії проводить досудове розслідування за ч. 4 ст. 407 КК за фактом самовільного залишення військової частини, він оголошений в розшук, також отримано дозвіл суду на його затримання.

Як повідомляв "Апостроф", прокуратура вручила підозра колишньому заступнику голови Запорізької ОДА у справі про розкрадання коштів на лінію оборони.