RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Бої і поножовщина: в Росії розповіли про жертв "перевороту" в Луганську серед бойовиків ДНР-ЛНР

Відомий російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров заявив, що "переворот" в окупованому Луганську супроводжувався боями з різаниною, в результаті чого загинуло багато бойовиків "ДНР" і "ЛНР".

Про це він заявив "Ехо Москви".

"У реальності там "ДНР" захопила "ЛНР". Про це не говорять, але там вже, загалом, досить багато трупів... Так-так, там все це відбувається з боями і з різаниною..." - зазначив Невзоров.

За його словами, все відбувається досить жорстко.

"Начальник (ватажок "ЛНР" Ігор Плотницкий, - ред.) сидить поки, але ви знаєте, що начальник тих, хто не подобався йому, негайно відправляв в кутузку і на ранок цих людей знаходили вже повішеними в цій же в'язниці", - додав журналіст .

Невзров підкреслив, що події в Луганську нагадують дії павуків у банці.

"Але я пропоную тут уподібниться чудовому ентомологу Елтрінгему. Він був дуже вихованою людиною. Він як раз збирав у величезних банках великі колонії павуків і спостерігав за тим, як павуки жеруть один одного. І будучи дуже ввічливою людиною, проходячи до свого кабінету повз ці банки, спостерігаючи за тим, як павуки один одного пожирають, він завжди говорив: "Смачного!" і давайте ми з вами підхопимо цю чудову тенденцію і теж скажімо терористам "ДНР" і "ЛНР" смачного", - підсумував він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в ОБСЄ розповіли про поточну ситуацію в окупованому бойовиками Луганську.

Читайте також матеріал "Апострофа": "Переворот" в Луганську: приватна розвідка США пояснила, чому Кремль це допустив".