RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

В Одесі співробітники військкомату влаштували виставу із затриманням студента: опубліковані фото і відео

У п'ятницю, 24 листопада, співробітники Приморського районного військкомату в Одесі перекрили дорогу і влаштували виставу, щоб не відпускати викраденого ними студента.

Про це повідомляє місцеве видання "Думська".

Відзначається, що відеозапис, на якому зафіксована дивна поведінка офіцерів на перехресті Канатної і Пироговської вулиць, надав журналістам адвокат юнака Денис Кешкентій.

За його словами, студента четвертого курсу одного з морських вишів міста незаконно забрали прямо з занять.

"Я приїхав, звільнив його, посадив у свою машину, щоб провести юридичну консультацію і дочекатися документів, що підтверджують, що хлопець має законну відстрочку як студент денної форми. Вони, воєнкомівські, кинулися під колеса і заблокували рух по цілій смузі. Кричали диким криком, корчилися, наносили удари по машині, яка є власністю адвоката", - розповів адвокат.

Він уточнив, що інтерес військових до його клієнта пов'язаний з тим, що юнак деякий час навчався на заочному відділенні, але потім знову був прийнятий на стаціонар, що є підставою для відстрочення.

"Дії працівників військкомату злочинні", - підкреслив Кешкентій.

Видання додає, що поки у військкоматі не прокоментували подію.

У той же час за заявою Дениса Кешкентія відкрито кримінальне провадження. Поки дії військових кваліфікували за 397 статтею КК - "втручання в діяльність захисника чи представника особи". Не виключено, що будуть додані і інші статті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в військкоматі поділилися кумедними випадками про призов в ЗСУ.