RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

Всі новини

Під Львовом вантажівка влетіла в житловий будинок: опубліковані фото

У понеділок, 27 листопада, у Львівській області в селі Зимна Вода на трасі Львів - Шегині вантажівка врізалася в приватний житловий будинок.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області.

Відзначається, що інформація про ДТП надійшла в поліцію близько 11:00.

"Як попередньо встановили правоохоронці, по вулиці Центральній в селі Зимна Вода, на автодорозі Львів-Шегині, зіткнулися вантажівка "Демісон", якою керував 56-річний житель Одеської області, і легковик "Хонда", за кермом якого була 35-річна мешканка Миколаївської області", - сказано в повідомленні.

Після зіткнення автомобілі з'їхали з дороги і, пошкодивши паркан, заїхали на територію домогосподарства. У результаті зіткнення травмовано водія "Хонди".

У даний час на місці події працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як уточнює видання Zaxid.net, в момент аварії мешканці будинку були на роботі.

"Ми всі були на роботі. Фура влетіла в кімнату, де я з дружиною сплю. Пошкоджено паркан, ворота, стежку, по якій я щодня ходжу на роботу. І пошкоджений фасад. А всередині, чи є якісь тріщини, не знаю , тому що там шпалери", - розповів житель будинку Маркіян Копійчак.

Фото: lv.npu.gov.ua

Фото: zaxid.net

Як повідомляв "Апостроф", 26 листопада в Києві на Південному мосту в напрямку лівого берега відбулася смертельна ДТП.