RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

Під Одесою вбили солдата ВСУ: з'явилися подробиці

У неділю, 3 грудня, в Одеській області, в смт. Алтестове, військовослужбовець контрактної служби зарізав свого товариша по службі.

Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Південного регіону України.

"3 грудня, в смт. Алтестове, поблизу продовольчого магазину, між двома військовослужбовцями контрактної служби виник конфлікт, який згодом переріс у бійку. Під час з'ясування відносин один з військових отримав важкі тілесні ушкодження у вигляді ножового поранення правої частини області грудної клітини, що призвело до його загибелі на місці події", - йдеться в повідомленні.

Після того, що сталося підозрюваний військовослужбовець зник в невідомому напрямку, однак через деякий час повідомив командуванню про своє місцезнаходження і був затриманий співробітниками поліції.

На даний момент підозрюваному планують повідомити про підозру у вчиненні кримінального злочину і готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляє "Апостроф", раніше 23 серпня, в селищі Борова Харківської області в результаті двох ножових поранень помер український військовослужбовець Володимир Гончаров з позивним "Дрібний", який воював в зоні АТО.