RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Кремль відмовився від військових методів: в Україні озвучили прогноз по війні на Донбасі

На сьогоднішній день окупований Донбас опинився під повним контролем ФСБ, що може свідчити про відмову Росією від подальшого застосування військових методів у гібридній агресії, принаймні, до дня виборів президента РФ - 18 березня.

Про це "Апострофу" заявив військовий оглядач Юрій Карін.

"Знаючи методи "контори" (ФСБ, - ред.), можна припускати, що для ОРДЛО це означає продовження розграбування територій під вивіскою Курченка і інших зрадників, погіршення рівня життя місцевого населення і подальше обмеження прав і свобод громадян", - зазначив він.

Разом з тим, Карін підкреслив, що десятків тисяч убитих в Сирії і Україні президенту Російської Федерації Володимиру Путіну не пробачать.

"Всі. За винятком російських громадян, тяготи і позбавлення яких замилювалися картинкою уявної переваги "супердержави". Для них зараз розігрується черговий популістський спектакль з головною метою продовжити президентство відставного підполковника ФСБ", - уточнив Карін.

За його словами, ситуація на Донбасі буде залежати від цього фарсу, а також від "кремлівських розкладів".

"У цьому плані дуже показовою є мімікрія російських спецслужб під "державний переворот" в квазіутворенні в ОРЛО. ФСБ прибирає крадія ставленика Суркова (Ігоря Плотницького, - "Апостроф"), а на його місце призначає не "конфліктного" мента-зрадника Корнета, а свою "консерву" Пасічника. При цьому підсилює його позиції переведенням з Донецька іншого "феса" на позицію керівника "МГБ "ЛНР", - додав Карін.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Кремль відмовляється від військових методів: що це значить для Донбасу і всієї України".