RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Спроба вбивства комбригом ЗСУ свого заступника: з'явилися цікаві деталі про причини конфлікту

Конфлікт між командиром 92-ї окремої механізованої бригади Володимиром Кокоревим і його заступником Дмитром Бізоничем стався з причини можливих кадрових перестановок та матеріального забезпечення.

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook.

"Нібито стало причиною конфлікту, за словами прихильників Кокорева, отримання інформації Бізоничем про те, що Кокорев збирається замінювати його на посаді зампотилу, а також ряд конфліктів з питань, пов'язаних з матеріальним забезпеченням", - зазначив журналіст.

"Обидві сторони кажуть, що причиною конфлікту стало отримання інформації про причетність опонента до зловживань", - додав Бутусов.

У свою чергу, прес-офіцер оперативного командування "Схід" Євген Романов в коментарі ресурсу "Громадське радіо" заявив, що Кокорев відсторонений від займаної посади на час розслідування. Романів додав, що стан здоров'я потерпілого офіцера задовільний, на даний момент він знаходиться в лікарні.

Однак Кокорев спростував інформацію про те, що намагався вбити свого товариша по службі і що у них був конфлікт. Він підкреслив, що правоохоронці його не допитували і сказав, що продовжує займати свій пост.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні в Києві побили учасника АТО.