RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

З'явилися нові подробиці новорічного корпоративу за участю Порошенка: опубліковані фото і відео святкового залу

Першим на новорічному корпоративі депутатів від БПП виступив президент України Петро Порошенко.

Про це повідомляє Lb.ua.

Уточнюється, що під час його перебування в партійному офісі охорону забезпечувало УДО, тому журналістам потрапити всередину не вдалося.

"І все, як завжди: сказав, як ми добре попрацювали в цьому році. І які рішучі реформи ми робимо. Ну і Гройсмана підколов. Каже, "Спасибі Володимиру Борисовичу за те, що він нарешті прийшов до нас, а не на з'їзд "Народного фронту", - розповів один з нардепів.

Крім Порошенка, на корпоративі БПП виступили прем'єр Володимир Гройсман, генпрокурор Юрій Луценко, мер Віталій Кличко, віце-прем'єр Геннадій Зубко. Вони розповідали про успіхи, зокрема, Кличко похвалився профіцитом столичного бюджету.

За даними видання, 21 грудня також проходив корпоратив "Народного фронту", куди запрошували і Гройсмана. Однак, як заявив соратникам Арсеній Яценюк, прем'єр "не наважився прийти".

"Я не слухав, що там хто розповідав. Я прийшов туди поїсти. Мене обурило, що гарячі страви подали так пізно. Так їх і не спробував, тому що коли їх вже подали, я нажерся ковбаси. А торта взагалі не було!" - розповів один з депутатів у фіналі корпоративу.

"Дуже нудне свято, єдине, що сподобалося - це кавер-група", - додав його колега.

Фото: lb.ua

Нагадаємо, попередній "корпоратив" Порошенка і його депутатів пройшов у вересні.