RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Якою буде погода в Україні на Новий рік: синоптик дала прогноз

Синоптик Наталія Діденко оприлюднила свіжий прогноз погоди в Україні на Новий рік.

Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці в Facebook.

За словами Діденко, 30 грудня очікуються дощі на сході країни.

"Завтра, 30 грудня, похолодає на заході, очікується вдень -1 +4 градуси, на решті території України +2 +7, на півдні до +10 градусів. У неділю, 31 грудня, на заході та півночі пройдуть невеликі дощ і мокрий сніг. Вдень 31 грудня буде холоднувато на заході і півночі -1 + 4, на сході, в центрі до +7, на півдні до +9 градусів ", - зазначила синоптик.

За її словами, 1 січня вночі місцями можуть бути невеликі опади, проте нічого суттєвого, температура повітря 0 + 4 градуси, на заході України, в Чернігівській, Сумській, Харківській областях 0 -3 градуси морозу. Вдень 1 січня без істотних опадів, потеплішає до + 2 + 8 градусів.

"У Києві сьогодні - дощ, завтра - без опадів. 31 грудня ймовірність мокрого снігу (карта) і похолодає. У ніч на 1 січня в столиці близько нуля, вдень 1 січня + 4 + 6 градусів", - підсумувала Діденко.

Як повідомляв "Апостроф", ніч 26 грудня в Києві стала найтеплішою за всю історію метеоспостережень.

Читайте також на "Апострофі" про те, якими будуть метеоумови в новорічну ніч і чи випаде хоча б трохи снігу, в матеріалі: "Чи піде сніг на Новий рік: прогноз погоди на свята".