RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Починає ранок з брифінгів: в ЗМІ потрапив розпорядок дня Трампа

У ЗМІ потрапив розпорядок президента США Дональда Трампа, згідно з яким він починає робочий день об 11:00 з брифінгів з питань розвідки і національної безпеки.

Про це повідомляє портал Axios.

Відзначається, що до 11:00 Трамп займається "вирішенням адміністративних питань" в Овальному кабінеті. Як правило, в цей час він перебуває у своїй резиденції, дивиться телевізор, телефонує і публікує повідомлення в Twitter.

В Овальному кабінеті Трамп працює до 18:00. У цей час він проводить одну або дві зустрічі, але, в основному, здійснює телефонні дзвінки або дивиться новинні програми в їдальні. Після закінчення робочого дня Трамп повертається в житлову частину Білого дому, де знову дивиться телевізор або телефонує.

ЗМІ відзначають, що в перші дні президентства Трамп починав працювати раніше і пізніше закінчував. Він проводив зустрічі за сніданком, брифінги з питань розвідки закінчувалися близько 10:30 ранку.

Прес-секретар президента США Сара Сандерс, коментуючи цю інформацію, заявила, що "вранці президент проводить час як в резиденції, так і в Овальному кабінеті".

"У цей час він постійно дзвонить співробітникам, конгресменам, міністрам і лідерам зарубіжних країн", - сказала вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше був розкритий секрет дивної зачіски Трампа.