RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Стало відомо про арешт в Домінікані дочки українського мільйонера

У місті Сосуа (Домінікана) співробітники правоохоронних органів заарештували 31-річну дочку українського бізнесмена Валентина Касьянова - Наталю.

Про це йдеться в групі Сосуа в Facebook.

Відзначається, що дівчину поліції здав її хлопець, який повідомив, що вона "зійшла з розуму".

За словами супутника українки, який представився як Рейдер Лара, Наталія під час спільної поїздки почала атакувати його, завдаючи біль, внаслідок чого він був змушений відвезти жінку до відділення поліції.

Уточнюється, що дочка українського підприємця, власника авіакомпанії Star Peru (базується в Перу), раніше неодноразово притягувалася до відповідальності, в тому числі за спробу пограбування, напад на поліцейських і вживання наркотиків.

Батька дівчини ЗМІ називають мільйонером, який емігрував в Перу в 1997 році. Про Валентина Касьянова відомо небагато - співпрацював з авіазаводом "Антонов", був одружений на Тетяні Касьяновій, від якої має двох дітей - сина Романа і дочку Наталію.

У 1999 році батько затриманої заснував в Перу компанію, в авіапарку якої кілька літаків Antonov An-24, Antonov An-26, Antonov An-32, а також 8 одиниць Boeing 737-200.

Наталя, за інформацією ЗМІ, проживає в США в Майамі (штат Флорида). Раніше дівчину затримували в Перу, де вона була названа організатором банди, яка грабувала таксистів.

За матеріалом "Обозревателя"

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Угорщині затримали нелегалів, які прилетіли з України на літаку.