RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Поїде засмагати в Сочі: Собчак зробила гучну заяву про передачу влади Путіним

Російська телеведуча Ксенія Собчак, яка має намір балотуватися на пост президента Російської Федерації, вважає, що глава Кремля Володимир Путін через 6 років, коли йому виповниться 72 роки, може спокійно передати владу і поїхати засмагати в Сочі.

Про це вона заявила в інтерв'ю шведському виданню "Дагенс нюхетер", повідомляє mk.ru.

За словами Собчак, на майбутніх президентських виборах в РФ її шанси невеликі. Однак, за словами телеведучої, якщо їй вдасться набрати багато голосів, то це стане хорошим доробком для того, щоб створити свою партію, виставити кандидатуру на наступних виборах через шість років і перемогти.

Разом з тим, Собчак так і не дала точної відповіді журналістам на запитання, чи пройдуть в РФ "справжні вибори". Вона сказала, що покладає надії на Путіна, який, за її словами, уважно стежить за атмосферою в суспільстві і за тим, що думають люди.

"Наше найважливіше завдання - домогтися того, щоб Путін спокійно передав владу після закінчення наступного президентського терміну", - підкреслила вона.

Також кандидат в президенти РФ не бачить нічого поганого в тому, що вона сама бере участь у виборах, які називає "підлаштованими", тим самим надаючи їм легітимності.

"Легітимними вибори роблю не я, а європейські країни, які визнають їх результати. Легітимними вибори роблять Меркель (канцлер Німеччини Ангела Меркель, - ред.), Трамп (Дональд Трамп, - ред.) і інші лідери ЄС, а не якась Собчак", - пояснила телеведуча.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Собчак заявляла, що мешканці окупованого Росією Криму є "неповноцінними щодо світу".