RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В одеській школі розгорівся скандал через побори і дивних людей зі зброєю: опубліковано фото і відео

В Одеській школі №96 активісти помітили невідомих людей, озброєних предметами, схожими на автоматичну зброю.

Про це повідомляє "Думська".

Скандал в школі почався після того, як одна з представниць батьківського комітету в брутальній формі зажадала від іншої мами здати 100 гривень до фонду класу. У її доньки немає щеплення від кору, тому, поки вона навчається вдома, Тетяна вирішила не здавати гроші в фонд класу за грудень, що і викликало таку реакцію батьківського комітету.

Щоб виправдатися, представники батьківського комітету запросили в школу журналістів. Разом з ними прийшли, правда, і громадські активісти, котрі стали на бік Тетяни. Вони-то і помітили, що по школі ходять озброєні люди. На плечі у одного з них був предмет, схожий на автомат Калашникова. А на рукаві - нашивка "Патруль Одеса" - така ж, як і у патрульних поліцейських. Але в прес-службі управління патрульної поліції заявили, що ці громадяни до них ніякого відношення не мають.

Автоматник і його супутник зникли в кабінеті директора, після чого в школу прибула патрульна поліція.

"Школа уклала з компанією договір. Патрульні перевірили всі документи. У бійців було пневматична зброя", - заявила представник поліції Алла Марченко. Там пообіцяли розібратися чому у бійців приватної структури поліцейські нашивки.

Раніше в Києві розгорівся скандал через російську пропаганду в школі.