RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У поліції розкрили деталі і показали фото з місця вибуху гранати в житловому будинку під Києвом

Співробітники правоохоронних органів затримали 63-річного чоловіка, який кинув гранату Ф-1 на приватне подвір'я в селі Нові Петрівці Київської області, в результаті чого постраждало троє осіб.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Київській області.

Відзначається, що постраждалі - однокласники зловмисника, зараз вони в реанімації з травмами різного ступеня тяжкості. За їх життя борються лікарі.

"З місця події правоохоронці вилучили уламки корпусу гранати та інші речові докази. Також від вибуху загинув пес 53-річного потерпілого господаря", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що зловмисник був затриманий протягом декількох годин після НП.

"Серед білого дня він під'їхав на авто до свого недруга, переліз через паркан, кинув гранату в будинок і втік. Один з осколків поранив зловмисника. У ході невідкладного обшуку, проведеного за місцем проживання підозрюваного, крім закривавленою одягу і змивів крові в автомобілі, поліція вилучила і вогнепальний пристрій. Незважаючи на неспростовні докази, свою вину чоловік не визнає", - додали правоохоронці.

Поліція перекваліфікувала відкрите за фактом незаконного поводження зі зброєю кримінальне провадження на замах на вбивство (ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Чоловік затриманий у порядку ст. 208 КПК України, зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання стосовно зловмисника міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Фото: kv.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в інтернеті оприлюднили відео з Красногорівки в Донецькій області, де троє дітей отримали поранення в результаті вибуху металевого предмета.