RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Мережу розбурхала звістка про зникнення в Києві відомого психолога: опубліковано фото

У мережі активно обговорюють новину про те, що в Києві зникла психолог Світлана Карпилівська, яка довгий час працювала з ВІЛ-інфікованими пацієнтами і хворими, які перенесли рак молочної залози.

Відповідний пост на своїй сторінці в Facebook розмістила Олена Фінберг.

За її словами, в останній раз Карпилівська розмовляла з подругою в неділю, 18 лютого, ввечері, говорила, що збирається йти за пенсією.

"Кілька місяців тому аферисти вкрали документи і продали квартиру Світлани Яківни, умовляючи її переїхати до Криму, до брата. Світлана категорично відмовлялася виїжджати зі своєї квартири. На жаль, здоров'я її погіршувався, з'явилися "провали" в пам'яті. Вона щодня спілкувалася по телефону, до неї приходили нечисленні подруги", - зазначила вона.

На думку Фінберг, Карпіловську могли виманити з дому і відвести в невідомому напрямку. Вона підкреслила, що аферисти, які перепродали її квартиру, були зацікавлені і в позбавленні від господині.

Фінберг додала, що вже зверталася з друзями зниклої в поліцію з цього приводу, але зрушень у справі поки немає.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві зникла 18-річна студентка 1-го курсу Національного медичного університету імені О. О. Богомольця громадянка Туркменістану Мукаддас Насирлаєва. Незабаром з'ясувалося, що дівчина вчинила самогубство.