RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Бойовики ведуть прицільні обстріли позицій сил АТО на Донбасі

Протягом минулої доби бойовики вели вогонь по позиціях українських військових на Донбасі, а також по населеному пункту Луганське.

Про це 28 лютого повідомляють в прес-центрі штабу АТО.

Всього за добу зафіксовано 7 прицільних обстрілів з боку агресора, в результаті чого один український військовий отримав поранення.

Найактивніше бойовики діють на луганському напрямку - в районі Світлодарської дуги. Тут противник більше 4 годин підряд вів вогонь з мінометів різних калібрів, гранатометів, зенітних установок і великокаліберних кулеметів. По позиціях ЗСУ біля Світлодарська російсько-терористичні війська випустили понад 200 мін різних калібрів.

У районі Луганського та Троїцького бойовики вели обстріл зі 120-мм мінометів, а поблизу Новоалександрівки - обстрілювали позиції ЗСУ з 82-мм мінометів і гарнатометів.

"Крім того, у вечірній час, окупанти випустили щонайменше півтора десятка мін калібру 120 та 82-мм по населеному пункту Луганське. Оскільки обстріл відбувся затемна, наслідки заподіяної шкоди поки невідомі. Зараз військовослужбовці Збройних Сил України з’ясовують чи є руйнування будівель та жертви серед цивільного населення", - повідомили в штабі.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилися подробиці і відео нічного бою ЗСУ з бойовиками на Світлодарськ дузі.