RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Жоден лікар не дає гарантій: потерпілі в страшній ДТП з Зайцевою дали показання суду

У четвер, 1 березня, потерпілі в смертельній ДТП на вулиці Сумській у Харкові дали показання суду.

Про це повідомляє місцеве видання NewsRoom.

Відзначається, що першою суд допитав по відеозв'язку Анну Комар, яка в цей момент перебувала в районному суді Кременчука.

Адвокат підозрюваної Олени Зайцевої Юлія Козир заявила, що мати обвинуваченої спочатку поклала 50 тис. гривень на рахунок лікарні, а після відправила ці гроші на особисту картку Комар.

У свою чергу, дівчина заявила, що не брала ніяких грошей. Після закінчення допиту Анна попросила надалі не влаштовувати сеанси відеозв'язку, тому що це дається їй важко як фізично, так і морально.

Інша постраждала, киянка Оксана Нестеренко, сказала, що взяла гроші Зайцевих, бо не знала, від кого вони. Крім того, вона запевнила, що сім'я обвинуваченої не допомагала їй в процесі лікування.

Дівчина розповіла, що в той день зайшла в кафе випити чаю перед поїздом, а коли виходила - потрапила під машину. Прийшовши до тями, Нестеренко не могла зрозуміти, що робить в Харкові, тому що була впевнена, що поїхала до Києва.

У свою чергу, постраждала Жанна Власенко, яка в момент аварії була вагітна, також розповіла, що після зіткнення не могла зрозуміти, в якій країні перебуває - через день після аварії вона повинна була полетіти за кордон. За словами дівчини, вона теж взяла гроші у сім'ї обвинуваченої.

"Спочатку відмовлялася від допомоги, але потім помінялися обставини, жоден лікар не може мені сказати, що все буде добре, тому ми взяли гроші", - розповіла вона.

Постраждала уточнила, що довгий час вона не могла виходити на вулицю - у неї відразу починалося запаморочення. Що стосується дитини, молода мама каже, що лікарі поки не дають ніяких прогнозів, але стан малюка вже кращий.

Як повідомляв "Апостроф", раніше водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова запідозрили у використанні на судовому засіданні "шпаргалки" з фразами, які він повинен вимовляти.