RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

ЗМІ пишуть про затримання бойовиками одного з "міністрів" ЛНР

Бойовики так званої ЛНР влаштували чергові затримання "чиновників" окупаційної влади на Донбасі.

Про це з посиланням на соцмережі повідомляє Ostro.org.

Затримання відбулося в неділю, 4 березня.

"ВЧК-КГБ ... бехи МВС ЛНР, провели затримання "чиновників" "Міністерства культури, спорту і молоді ЛНР". Попалася безпосередньо сама міністр культури, спорту і молоді ЛНР - Кокоткіна Оксана Сергіївна та посадові особи міністерства: перший заступник - Назаревич Сергій Станіславович і начальник відділу у справах фізичної культури і спорту Кутова Юлія Сергіївна ", - йдеться в повідомленні.

Кокоткіна була звільнена з посади "міністра культури, спорту і молоді ЛНР" 22 грудня 2017 року. Їй, а також ряду діючих "чиновників" закидають привласнення і розтрату грошей в сумі 150000 російських рублів, виділених в якості грошового призу для нагородження переможця в номінації "За волю до перемоги" при проведенні "турніру зі спортивних танців".

Цілком ймовірно, що ці події пов'язані з традиційно напруженою боротьбою за владу в так званій "республіці". Детальніше про неї читайте в недавньому матеріалі "Апострофа": "Плотницького "закрили" в Москві, а в Луганську ще бояться: як живе побіжний екс-ватажок ЛНР"