RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Операція "Перевізник": соцмережі неоднозначно відреагували на звинувачення СБУ на адресу Рубана

Користувачі інтернету неоднозначно відреагували на затримання і арешт керівника українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, якого Служба безпеки України (СБУ) підозрює, зокрема, в підготовці замаху на вищих посадових осіб держави.

Про це пишуть в соціальних мережах.

Так, деякі користувачі мережі впевнені, що Рубан насправді віз зброю із зони антитерористичної операції (АТО) на продаж, а не для терактів, інші переконані, що справа і зовсім сфальсифікована. У той же час є і ті, хто заявляє, що разом з Рубаном потрібно судити і інших осіб, причетних до незаконної діяльності на сході країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримання Рубана і новий план Путіна щодо України

"Ідіоти. Якщо цей Рубан і правда хотів всіх наших дорогих керівників повбивати, влаштувавши військову операцію в урядовому кварталі із застосуванням мінометів, гранатометів і кулеметів, то зараз одномоментно повинні проходити затримання і обшуки по всій країні. Поруч з Рубаном повинні сидіти на лаві підсудних осіб сто - сто п'ятдесят. Тому що не може один літній відставний військовий влаштувати такий дикий шухер", "Ви повинні розуміти, що Рубан - це всього лише ланка, затичка в великій грі зрадників України, які засіли на високих постах і п'ють кров нашої землі!", "Поспілкувалась зі своїми друзями-правоохоронцями. Ніхто не вірить в казочку Грицака про "криваву баню" в Києві. Безглузду і нещадну. Найбільш ймовірна версія - Рубан просто віз зброю на продаж. "Просто у Грицака очі округлюються, коли він бачить якийсь піар-привід", - пишуть в інтернеті.

Нагадаємо, керівника "Офіцерського корпусу" звинувачують в підготовці замаху на ряд високопоставлених українських політиків, в тому числі президента Петра Порошенка і главу МВС Арсена Авакова.

Рубана затримали в пункті пропуску "Майорск" на лінії розмежування на Донбасі. СБУ виявила в машині переговорника великий арсенал зброї. Небезпечну знахідку виявили в меблях, які Рубан перевозив через лінію розмежування з території окупованого Донбасу.

Всі подробиці "справи Рубана" читайте на "Апострофі".