RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Готуйте лопати: українців попередили про насування снігопадів

З 16 березня в Україні почнуть повертатися морози, які будуть супроводжуватися опадами у вигляді мокрого снігу.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє синоптик Наталія Діденко.

"16-го березня обережно, однією лапою, починає ставати мороз в Україні. Спочатку знизиться температура повітря у північних областях. Житомирська, Київська, Чернігівська, Сумська області. Там завтра вдень не вище 0-4 градусів морозу! Загалом в Україні очікується 0-4 тепла, на Заході та Півдні ще до +5+10 градусів", - прогнозує синоптик.

Погода без істотних опадів буде спостерігатися в східних і південних областях, окрім Одеської. На решті території країни - дощ і мокрий сніг.

"Кияни. Оці сьогоднішні +2, +3 градуси завтра перетворяться у -2, -3 градуси. Мряка, сирість, вода під ногами перетвориться у невеликий сніг згори, а знизу навіть невеликий мороз спровокує сильну ожеледицю", - попереджає Діденко.

На 17-18 березня синоптик прогнозує серйозне погіршення погоди: снігопади, морози, штормовий вітер, на півночі і в центрі країни - мокрий сніг з дощем, ожеледь, налипання мокрого снігу.

"Про 17-18 березня я вже казала - снігопади, хуртовини, мороз. Тут уже лише взуття не допоможе, увесь гардероб зимовий відновити, аптечки перевірити, лопати приготувати", - говорить Діденко.

Також читайте на "Апострофі" прогноз погоди на березень - Погода на 8 березня та всі вихідні: без сюрпризів не обійдеться.