RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Позбавляють Росію майбутнього: в Україні розкрили тактику Заходу в боротьбі проти Путіна

Санкції, введені Заходом проти Російської Федерації, працюють на вбивство російського майбутнього.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив військовий експерт і блогер Олексій Арестович.

За його словами, Захід довго запрягає, зате добре їздить. Так, обмежувальні заходи проти РФ не стільки вражають Росію зараз, скільки займаються футуроцидом - вони глушать можливі варіанти розвитку майбутнього, де Росія сама проходить четверту промислову революцію і стає новою державою.

"Простим людям незрозуміло, чому американці не зіб'ють всі російські літаки в Сирії прямо зараз. Вони роблять набагато страшнішу річ, так само як англійці зараз почнуть робити: вони позбавляють Росію майбутнього", - підкреслив Арестович.

Разом з тим, він уточнив, що на Заході не готові визнати свою поразку на російському напрямку політики, починаючи з 1991 року.

"Тому вони відповідають частково і, скоріше, огризаючись. Немає цілеспрямованого наступу на Росію. Вона контрнаступає, а Захід робить періодичні вилазки. Тобто там, навіть в США, не сформована виражена політика щодо Росії. Захід переживає інституційну кризу. Вони сформували більш-менш тверду позицію, однак вона набагато слабкіша, ніж слід було", - підсумував експерт.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Росію будуть душити повільно, війна скінчиться не раніше 2030 року - Олексій Арестович.