RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Ніж в спину: мережу підірвала карикатура з Путіним з приводу трагедії в Кемерово

В Інтернеті опублікували карикатуру, присвячену недавньому виступу скандальної Олени Мізуліної, яка назвала трагічну пожежа в кемеровському ТЦ "Зимова вишня" "ножем в спину" президенту РФ Володимиру Путіну.

Карикатура, намальована художником Андрієм Закірзяновим, розміщена на його Twitter сторінці.

На ній зображена сама Мізуліна, з маленьким Путіним на руках, а поруч з нею інший російський пропагандист Володимир Соловйов, на чиїй програмі вона і зробила свої улесливі висловлювання, і губернатор Кемеровської області Аман Тулєєв, який раніше просив у Путіна вибачення за трагедію.

Підпис на карикатурі: "Згоріть від сорому", наголошує на тому, що після висловлювань російських посадових осіб, може скластися враження про Володимира Путіна як головного постраждалого Кемеровської трагедії. А всім виступаючим проти корупційної російської системи, через яку сталася трагедія і яка безпосередньо пов'язана з Путіним, має бути соромно.

"Бідолаха, як же він впорається! А що люди? .. Президент важливіше!" - коментують карикатуру користувачі.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що 27 березня, в Москві пройшла багатолюдна акція пам'яті жертв пожежі в ТЦ "Зимова вишня" в Кемерово, на якій люди скандували "Путіна у відставку".