RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Загинув у Сирії: з'явилися фото і подробиці про російського ГРУшника, який воював на Донбасі

В інтернеті оприлюднили фотографії і подробиці про російського військового, який служив у Головному розвідувальному управлінні (ГРУ) Генерального штабу РФ, воював на боці бойовиків незаконних збройних формувань на Донбасі і загинув у Сирії.

Відповідні дані зібрали волонтери проекту "Стоп Терор".

Так, мова йде про Руслана Сахіпова, який проходив службу в одному з підрозділів ГРУ Генштабу РФ, про що свідчать фотоматеріали, опубліковані його батьком. Чоловік навчався в Рязанському військовому інституті Повітряно-десантних військ і мав звання молодшого сержанта ЗС РФ.

Відзначається, що військовий отримав ряд нагород від терористів "ЛНР".

"Ці ордена і медалі були вручені Сахіпову і урядом РФ, і представниками окупаційної влади РФ на території Луганської області. Ці нагороди підтверджують його участь у військових діях у складі ЗС РФ (як діючого військовослужбовця)", - заявили волонтери.

Крім того, факт служби в ЗС РФ підтвердила замітка про загибель молодшого сержанта Сахіпова, чию пам'ять вшанували співробітники управління з конвоювання РФ. За даними ЗМІ, він загинув у Сирії при виконанні військового обов'язку.

Фото: stopterror.in.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі одним фото показали, на що війська президента РФ Володимира Путіна перетворюють Сирію.