RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Всі їхали повз: з'явилося нове відео з місця жахливої ДТП у Кривому Розі

У перші хвилини після жахливої ДТП у Кривому Розі багато очевидців аварії проїжджали повз, ніяк не намагаючись допомогти постраждалим.

Про це свідчить відео з місця ДТП, опубліковане журналістом Владом Антоновим у Facebook.

"Кривий Ріг. Відео 21+. Всім пох... Ще немає ні швидкої, ні рятувальників. Всі їдуть повз. Ніхто не зупиняється навіть... Поки поруч перед носом вмирають люди. У "Мазди" оглядають ушкодження. Жесть", - написав він в підписі до ролика.

Варто відзначити, що відео викликало бурхливі обговорення в мережі.

"Це жахливо", "Капець", "Більшість людей не вміє надавати першу допомогу. Я як інструктор з домедичної допомоги скажу, що, не знаючи, що потрібно робити, допомогти не вийти", "Тварі", "Я вважаю, що за це теж потрібно карати. Перша допомога - це не обов'язково, реанімація (масаж, дихання і т.д.). Це може бути просто фізична сила, наприклад, підняти уламки, щоб полегшити тиск на тіло. Перша допомога - це дати ковток води. Уе просто потримати за руку людину... У мене шок від побаченого! Просто нелюди", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на місці смертельної аварії в Кривому Розі відбувся молебень - сотні людей прийшли помолитися за трагічно загиблих земляків.