RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Бійці ЗСУ знищили багато техніки бойовиків в районі Світлодарської дуги: волонтер розкрив деталі

Бойовики незаконних збройних формувань, які ведуть обстріли позицій українських військових в районі Світлодарської дуги на Донбасі, втратили досить велике число техніки.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив волонтер Юрій Мисягін.

"Усі їхні постійні і щоденні провокації, і обстріли наших позицій з забороненого озброєння - виходять тільки великими втратами живої сили і техніки. Все фіксується, збирається абсолютно вся інформація: звідки по наших позиціях відбуваються мінометні обстріли, в яких закритих-прихованих позиціях знаходиться БМП противника, в який час і куди вантажівки підвозять бк і живу силу, з яких опорників по нам ведеться кулеметний, і гранатометний обстріл, а потім несподівано з'являється "Третя сила" і разом з нею приходить кара небесна", - пише волонтер.

Так, за інформацією Мисягіна, за півтора місяці на Світлодарській дузі у бойовиків були знищені щонайменше 7 одиниць техніки, з якої частина не підлягає відновленню.

"Повністю знищені БМП - 2 шт.

Надовго виведені з ладу (решето) БМП - 2 шт.

Повністю знищені вантажівки УРАЛ - 2 шт,

Повністю знищений МТ-ЛБ (військовий тягач) - 1 шт.

Передова позиція "Фурункул" - знищена і вимагає відновлення.

Жива сила - десятки загиблих і поранених", - резюмує він.

Як повідомляв "Апостроф", волонтери опублікували відео нічного бою, в якому бійці ВСУ відбивають атаку бойовиків в районі Світлодарськ дуги.