RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Загибель відомого стрітрейсера в аварії під Харковом: суд виніс рішення щодо водія позашляховика

Суд ухвалив рішення заарештувати на два місяці Дмитра Одарченко, обвинуваченого у справі про ДТП, в якому загинув відомий автоблогер і стрітрейсер Андрій Василенко (Amigos).

Про це повідомляє "Kharkiv Today".

Київський суд Харкова задовольнив прохання прокурорів і залишив Одарченко під вартою до 29 червня. На оголошення рішення до суду прийшли сім'я загиблого Андрія Василенко: сестра, мати, батько і хрещена, у будівлі суду зібралися близько 100 знайомих стрітрейсера.

"Суддя вважає можливими доводи звинувачення про вплив на слідство або спроб ховатися. З огляду на ризики, а також тяжкість скоєного, вибираю запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 29 червня включно. Суму застави суд не призначає", - заявила суддя Єфименко.

Присутні в залі суду аплодували цим словам судді. Люди вигукували на адресу Одарченко "Ти скільки випив, тварюка?".

Рішення суду набирає чинності відразу ж. Адвокат Одарченко повідомив, що має намір подавати апеляцію на запобіжний захід.

Нагадаємо, ДТП зі смертельними наслідками сталося на трасі Харків-Старий Салтів ввечері 2 травня. За попередньою інформацією, позашляховик Дмитра Одарченко вилетів на зустрічну смугу, по якій рухався Chevrolet Corvette під керуванням Андрія Василенко. Автоблогер і стрітрейсер загинув на місці.

Як повідомляв "Апостроф", в поліції Харківської області стверджують, що винуватець ДТП під Кутузовкою Дмитро Одарченко не є співробітником МВС, як стверджував він сам на місці аварії.