RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Справжні дуелі: з'явилося відео боїв українських військових з бойовиками на передовій

Проросійські бойовики ДНР під Зайцеве на Донбасі, де вчора обстріляли житлові райони, влаштовують справжні дуелі з бійцями батальйону "Донбас-Україна".

Про це йдеться в сюжеті "24 каналу".

Відзначається, що бойовики традиційно першими починають обстріл, проте, отримавши відповідь від української армії, самі просять про перемир'я, яке незабаром і порушують за допомогою великокаліберної зброї і артилерії, через що воїнам ЗСУ доводиться постійно бути напоготові.

На відеоролику можна побачити дуель кулеметників бойовиків і України, з якої виходить переможцем боєць ЗСУ, і в ДНР знову запитують перемир'я. Однак, вже незабаром можна почути гул важкої техніки, і батальйону "Донбас-Україна" доводиться знову братися за зброю, щоб не дати почати працювати бойовим машинам піхоти противника.

Після недовгої тиші на укріплення української армії обрушується кілька десятків снарядів, які залишають величезні діри в стінах і воронки.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 6 травня бойовики обстріляли Зайцеве, внаслідок чого був поранений один місцевий житель.