RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Загадкова загибель офіцера у військовому містечку під Львовом: з'явилися кілька версій НП

Серед версій загадкової загибелі 35-річного капітана у військовому містечку під Львовом розглядаються вбивство, самогубство і навіть доведення до самогубства.

Про це повідомляє ТСН.

На даний момент відомо, що 35-річний офіцер лежав у вартовому приміщенні з двома вогнепальними пораненнями в груди і в голові.

У військовій прокуратурі уточнюють, що постріли пролунали з його ж табельної зброї - пістолета Макарова. Відомо, що загиблий був старшим добового наряду. На момент НП ще четверо військовослужбовців чергували на території своєї частини. Один з них почув постріли і прибіг на звук, де і знайшов тіло капітана і пістолет.

"Розглядаються всі версії: розглядається версія самогубства, доведення до самогубства і також умисне вбивство. Інші дані можна буде сказати після результатів експертиз, проведення допитів та слідчо-розшукових дій", - розповів заступник військового прокурора Львівського гарнізону Тарас Кохалік.

На даний момент відомо, що конфлікту з товаришами по службі у військового не було.

Як повідомляв "Апостроф", в середу, 21 лютого, на Донбасі загинув один український військовослужбовець в результаті необережного поводження зі зброєю.