RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Прикрив своїм тілом дочку: опубліковано відео з бійцем ЗСУ, важко пораненим на Донбасі

На минулих вихідних в лікарню імені Мечникова в Дніпрі доставили п'ятьох військовослужбовців, які постраждали в ході бойових дій на Донбасі. Один з них отримав поранення, закриваючи тіло дочки від снаряда.

Про це йдеться в сюжеті "5 каналу".

Відзначається, що стан трьох з постраждалих оцінюється як середньої тяжкості, в той час як ще двоє перебувають у вкрай важкому стані.

Один з важко поранених, 48-річний військовий, закривав свою 26-річну дочку-медика під селищем Нікольське в Донецькій області, коли отримав поранення голови уламком снаряда. Обидва військові родом з Кропивницького. На даний момент чоловіка вже прооперували, він з набряком мозку знаходиться в реанімації.

Ще один сильно постраждалий, 35-річний військовий з Харківської області, був поранений снайпером, - зараз медпрацівники намагаються стабілізувати його стан.

"Вкрай важке поранення у батька. Ви бачите - велика гематома, він своїм тілом прикрив свою дочку, проте стан такий важкий, що доведеться кілька діб проходити лікування в реанімаційному відділенні. Інший потерпілий отримав поранення в голову. Зламані кістки черепа, є метал в голові", - розповіли в лікарні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше бойовики ДНР обстріляли селище на Донбасі, внаслідок чого загинула школярка.