RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Бажаю вам опинитися на моєму місці: Бабченко видав злий пост про диванних експертів і спецоперації СБУ

Відомий російський журналіст Аркадій Бабченко, чию смерть недавно інсценували працівники СБУ, злобно висловився про критику спецоперації.

Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Варто зауважити, що після того, як виявилося, що "вбивство" Бабченка було проведено в рамках спецоперації для запобігання його справжнього замовного вбивства в мережі стали бурхливо обурюватися і критикувати методи спецслужб. Зокрема, безліч людей стали брати під сумнів необхідність таких радикальних заходів і називати інсценування "клоунадою".

Журналіст зазначив, що Служба безпеки України не повинна звітувати і публікувати всі докази перед кожним громадянином, що сумнівається, і люди повинні розуміти, що на даний момент розслідування ще триває, спецоперація не закінчена, а всі дані, що є, - проміжні.

"Покажіть Серьожі з Васею все, що у вас є! Серьожа з Васею повинні повірити! Негайно надсилайте мотоциклетів і поштових голубів - Машенька в фейсбуці сумнівається!, - підкреслив Бабченко. - Дивуєшся, скільки, виявляється, людей впевнені, що ось прям замовник прийшов до організатора з письмовим наказом вбити Бабченка і з печаткою Путіна на ньому. І зі списком наступних жертв".

Він нагадав, що слідчим два місяці довелося "працювати як буйволи", щоб встановити список з 47-ми потенційних жертв.

"Але Сергій з Фейсбуку не вірить. Ох ти ж, блін, яка трагедія, я зараз розплачуся. Ганапольський (російський і український журналіст Матвій Ганапольський, також знаходиться в списку на усунення, - "Апостроф") ознайомився з тим, що вже встановлено, очманів, тут же повірив, тут же дав підписку, тут же взяв охорону - а Сергій не вірить. Боже, боже, все пропало... Дивно, скільки людей не розуміє, що врятоване не лише одне життя Бабченко, а ще й ось ці життя", - написав журналіст.

"Дивно, скільки людей вчить мене, як вони вчинили б на моєму місці. Ну, друже, від усього серця бажаю тобі опинитися на моєму місці. Всі бажання повинні виконуватися", - підсумував Бабченко.

"У Вас є рідкісна можливість зараз переоцінити близьких і друзів!", "Наплюй на них, загорнися в тогу байдужості", "Да уж... На березі багато розумних, коли у морі шторм", - підтримали журналіста в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Аркадій Бабченко розповів, наскільки важко було жити йому і його близьким, знаючи про підготовку замаху.