RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Смертельна ДТП з журналістами під Рівним: з'явилися нові фото і подробиці про загиблого

Внаслідок ДТП, яка сталася на околиці Рівного ввечері 1 червня, загинув телеоператор і фотожурналіст агентства журналістських розслідувань "Четверта влада" Валерій Мартинюк.

Про загиблого масово пишуть в соцмережах.

Відзначається, що 30-річний чоловік сидів на пасажирському сидінні авто і після аварії отримав важкі травми. Його колеги почали екстрений збір коштів на лікування, але не встигли, - ближче до ранку Мартинюк помер в реанімації.

У водія легкового автомобіля діагностували політравму, а ще в одного пасажира, 23-річної журналістки "Четвертої влади" Анни Калаур, виявили перелом руки і закриту черепно-мозкову травму. Обидва вони зараз знаходяться в травматології.

"Не стало з нами Валери Мартинюка молодшого. Немає слів, щоб висловити печаль. Він був хорошим оператором і хорошим фотографом. Нещасний випадок, порушення водієм правил дорожнього руху і немає товариша, колеги, батька, сина...", - прокоментував смерть Мартинюка керівник "Четвертої влади" Володимир Торбіч.

"Вчора повертався тією дорогою... Був у хвилину до зіткнення... Це жахливо", "Бачив Валеру буквально днями... Бог забирає найкращих! Він був дуже талановитою і скромною людиною", "Валерій був справжнім батьком для своїх дітей, люблячим чоловіком, сім'янином, на якого треба рівнятися і просто гарною людиною. А ми на днях зустрітися планували, 2 дня до дня народження залишалося. Ти був найкращим серед нас, а для мене і таким залишишся", "Людина, яких мало", - додали в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві біля метро "Святошин" відбулося ДТП за участю трьох маршруток і легкового автомобіля.