RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Заплітався язик: з'явилися подробиці затримання п'яним за кермом брата Зайцевої

На брата Олени Зайцевої, яка влаштувала смертельну ДТП у Харкові, Василя Зайцева, якого спіймали за кермом у стані алкогольного сп'яніння, склали протокол.

Про це повідомляє місцеве видання 057.ua з посиланням на прес-службу патрульної поліції Харкова.

Так, 3 червня 2018 року біля 22:50 на вулиці Ляпунова, 11 патрульні помітили автомобіль BMW 320, водій якого припаркував ТЗ на тротуарі, не залишивши для руху пішоходів 2 метри, чим порушив пункт 15.10.в. ПДР України.

"Під час спілкування з водієм інспектори виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння, а саме: нестійка хода, запах алкоголю з порожнини рота, нечітка мова", - заявили в поліції.

Відзначається, що від проходження огляду на стан сп'яніння в установленому законом порядку водій відмовився в присутності двох свідків.

У результаті на Зайцева патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП та постанову за ч. 1 ст. 122 КУпАП, які в подальшому будуть направлені до суду.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що в лютому з обвинувального акта щодо Олени Зайцевої "зникли" згадки про опіати, виявлені в її організмі після аварії.