RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Під Черкасами розгорівся скандал через побиття депутатом подружньої пари: опубліковано відео

У Черкаській області депутат облради від Радикальної партії Олег Баштан зі своєю компанією побив подружню пару через зауваження про вживання алкоголю в громадському місці.

Відповідне відео було опубліковано на Facebook.

Відзначається, що інцидент стався 8 червня у Христинівці, - з ініціативи Баштана провели фестиваль "Гроно Калини", після якого влаштували застілля в місцевому парку.

Подружня пара місцевих жителів зробила зауваження депутату і почала знімати на відео те, що відбувалося. Зокрема, на записі можна побачити главу Христинівськоїо районного ради Анатолія Бордуна, депутатів райради Віталія Паламарчука і Віталія Пономаренка та депутата міськради Євгенія Кулібабу.

Варто зауважити, що Баштан спростовує всі звинувачення в побитті. За його словами, "провокатори" вступили в словесну перепалку з жінками-волонтерами фестивалю, розпускали руки і знімали процес на відео.

Депутат стверджує, що "потерпілого" звуть Костянтин Сидорук, - він нібито "земельний рейдер" і має чорний пояс з тхеквондо.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Чернівцях 16-річний хлопець, який постраждав у результаті вибуху, поскаржився на те, що його, пораненого, побили в поліції.